Flytryggingsprosjektet Stick & Rudder 2013 (SR-2013) på Kjeller 20. og 21. mai

20. og 21. mai kommer NLF’s landsdekkende flytryggingsprosjekt Stick & Rudder til Kjeller. To instruktører kommer i hvert sitt fly, og vil gi luftsportsutøverne tilbud om mengdetrening til langt under kostpris. Det blir treningsflygning for de som ønsker det til en sterkt redusert pris.

Priser:

Hver tur er planlagt til 30 min teknisk tid og deltakerne blir belastet for teknisk tid. Tid som medgår til taksing tas det ikke betalt for, men skal føres i pilotens loggbok.

• PS-28 Sport Cruiser, kr 240
  • Tecnam P 2002, kr 330
  •

Vi kan fly lengre turer enn de planlagte standardturene på 30 minutter om det er kapasitet. Timeprisen blir fortsatt den samme. Køsystem er det opp til klubbene å organisere, men i utgangspunktet er det «først til mølla» som gjelder.

For ytterligere informasjon se Stick & Rudder

Tecnam P2002

2 kommentarer til «Flytryggingsprosjektet Stick & Rudder 2013 (SR-2013) på Kjeller 20. og 21. mai»

• Kai Torgvær:

Er dette for elever også?

NLF skriver i sin informasjon: «Aktive piloter som har gyldige papirer bør prioriteres, men også andre klubbmedlemmer bør kunne slippe til om det er kapasitet». Da er det mulighet for alle medlemmer, om kapasiteten tillater det.

MVH
      Dag Bråthen