Flyr mikrofly på Kjeller flyplass

Kjeller Sportsflyklubb starter nytt mikrofly- teorikurs onsdag 23. oktober kl. 18.00 i klubblokalene på Kjeller. Kurset vil gå fortløpende hver onsdag til samme tid. Det er god pågang av elever, men ledige plasser, så vi håper flere melder seg på.

Velkommen!

 

Med vennlig hilsen

Styret

2 Responses to Nytt teorikurs starter onsdag 23. oktober kl 18.00

 • Hei der!
  Ser dere bruker motorfly bilde på toppen av siden, nå fins det mange fine mikrofly bilder !! Hilsen Odd-tore

 • Hei Odd-Tore Ohnstad!

  Webutvikleren Ulfsby Webdesign (Anbefales til alle som ønsker hjelp til hjemmeside) ga oss innledningsvis 3 alternative layout forslag med forskjellige flymotiver, ingen hadde mikrofly. Valget falt på dette, da bildet i heading hadde høy kvalitet, fine farger, og illustrerer på en god måte vår virksomhet, nettopp det å fly. Om dette ikke er en flytype vi flyr, er det slike fly vi deler luftrom med. Vi kan se om det etter hvert er mulig å endre bildet.

  MVH
  Dag Bråthen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner
Antall abonnenter
  100
Kategori innlegg
Bruker