Flyr mikrofly på Kjeller flyplass

Kjeller Sportsflyklubb starter nytt mikrofly- teorikurs onsdag 23. oktober kl. 18.00 i klubblokalene på Kjeller. Kurset vil gå fortløpende hver onsdag til samme tid. Det er god pågang av elever, men ledige plasser, så vi håper flere melder seg på.

Velkommen!

2 Responses to Nytt teorikurs starter onsdag 23. oktober kl 18.00

• Hei der!
    Ser dere bruker motorfly bilde på toppen av siden, nå fins det mange fine mikrofly bilder !! Hilsen Odd-tore

• Hei Odd-Tore Ohnstad!

Webutvikleren Ulfsby Webdesign (Anbefales til alle som ønsker hjelp til hjemmeside) ga oss innledningsvis 3 alternative layout forslag med forskjellige flymotiver, ingen hadde mikrofly. Valget falt på dette, da bildet i heading hadde høy kvalitet, fine farger, og illustrerer på en god måte vår virksomhet, nettopp det å fly. Om dette ikke er en flytype vi flyr, er det slike fly vi deler luftrom med. Vi kan se om det etter hvert er mulig å endre bildet.

MVH
    Dag Bråthen