Flyr mikrofly på Kjeller flyplass

Dato for oppstart er 2 september 2020. Kurset arrangeres onsdager mellom kl 17 og 21, med 8 selvstendige moduler (fag) i Oslo Flyklubbs lokaler på Kjeller flyplass. Kurset avsluttes 2 desember 2020.

Kurset koster 4000 kroner (pluss bokpakken til ca 2000 kroner). Studenter får 25 % rabatt på kurset.

Et modulbasert kurs betyr at du kan ta teorien ved å hoppe inn i kurs-rekken når som helst i løpet av våren. Har du en travel hverdag så tar du de modulene som passer din egen reisevirksomhet/hverdagssysler. De modulene du ikke får deltatt på til høsten tar du da i neste runde, dvs. på våren eller ved ekstra oppsatte moduler dersom det er minst 2 deltagere.

Det beste er å ta modulene etter hverandre slik de er satt opp, for de har en logisk rekkefølge som bygger på hverandres innhold. Eksamen avholdes kl 17 en uke etter hver avsluttet modul, og neste fag påbegynnes da innen kl 18 den kvelden. Deltagerne får hjemmeoppgaver i hvert fag å trene på i ukedagene mellom kurskveldene og før eksamen.

Totalprisen for å få et sportsflybevis vil avhenge av hvor mange flytimer du må ha, men vil komme på mellom 35 og 50 tusen kroner.

For å avgjøre om vi setter i gang et kurs ønsker vi at du som har en interesse for dette gir en tilbakemelding på e-postadressen under.

Denne tilbakemeldingen må vi ha innen 17 august 2020.

For påmelding send en e-post til pegusta@online.no

Du kan begynne med skoleflygingen mens du tar teorikurset. Vi har to flotte moderne skolefly av typen WT-9 Dynamic, som vi lærer deg å fly på. Timeprisen for å leie flyet er ft kr 1000, og det blir et lite tillegg for instruktøren. Ta kontakt med skolesjef for å avtale dette, samme e-postadresse som over.

Petter A Gustavsen (Skolesjef)

Bli med og fly!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner
Antall abonnenter
    94
Kategori innlegg
Bruker