Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Det nye året startet med et virkelig flott flyvær.  1.1.11 ble det bare en lokal tur på 35 min. Kjeller – Lørenskog – Årnes – Kjeller. Men i dag 2.1.11 satte Gøsta og jeg kursen møt Mjøsisen ved Lillehammer i min Storm 280G. Ståle Olsen inviterer til fly-in, og det er mange som har meldt sin ankomst i dag. Når vi kommer opp mot Gjøvik hører vi etter hvert stor aktivitet på radioen. Dette er tydelig et populært reisemål. Med en del vind i høyden, tok turen fra Kjeller til Lillehammer 1t 7min., mens returen tok 35min. Her følger noen bilder fra Mjøsisen. Vi anbefaler alle å gjøre turen innom Ståle i løpet av sesongen. Han kan treffes på tlf 997 70 600

Se alle bildene ved å klikke på linken:

Takk til Ståle Olsen for et fint tiltak!
Samtidig drar Roger sydover mot Spydeberg i sin EuroCub, og plukker med seg Morten Pedersen til en tur rundt i distriktet. Flere kommer til, og det blir en hyggelig liten samling på ei brøytet stripe i Hemnes litt nord for Ørje. Det er flere småstriper i området, og vi får lov å beøke dem alle etter tur. En fantastisk flott søndag helt i begynnelsen av året.
Samling tidlig i januar
Morten Pedersen med sin EuroCub
Willy Johansen med sitt ELA07 gyroplan

Jan Erik Lyseng med sin AEROS & BMW motor

Peter Viio sjekker flyet til Jan Erik Lyseng før start

Åge Anderstuen klatrer ut etter landing

Roger klar for hjemreise til Kjeller

Hjemtur nordover i kraftig motvind i høyden


2 Responses to 2011 startet med flott flyvær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *