Flyr sportsfly på Kjeller flyplass
Kjeller Sportsflyklubb i sammarbeid med Oslo Flyveklubb ønsker velkommen til en hyggelig kveld i Oslo Flyveklubbs lokaler på Kjeller tirsdag 31. januar kl. 18.30

Her vil Hans Petter Fure fortelle fra noen av sine mange turer nedover i Europa med Cub og Birddog, enkle flyvemaskiner som cruiser av sted langsomt og lavt. Temaet vil være hvordan finne reisemål, planlegge og gjennomføre turen. Det hele ledsages av bilder tatt  bla. fra en tur-retur Sveits med mange mellomlandiger, og besøk på noen flystevner. Kanskje får du inspirasjon til å strekke rekkevidden litt lenger i planleggingen av din neste tur. Møt opp, bli inspirert og kjent med andre på Kjeller.

 

Hans Petter i Birddog på vei til Fyresdal i formasjon med LN-YLK

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *