Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

En ny tradisjon er blitt startet, «Luftsportsuka»! På grunn av litt usikre værprognoser ble besøket på fradag gjort med bil. Prognosene slo feil, og det var et flott flyvær når jeg ankom Starmoen på ettermiddagen. De fleste aktivitetene var avsluttet for dagen, men grillen var godt igang med god mat og stor avsetning. Sammen med mye god mat og godt drikke, kunne jeg møte mange gamle og ikke minst gjøre nye bekjentskaper. Det var tydelig at dette var et kjærkomment tiltak hvor man kunne møtes rundt felles interesser, og ikke minst kunne introdusere de forskjellige luftsportsaktivitetene seg imellom, og for nye «rekrutter».

Dette var bra! Håper virkelig dette blir en fast tradisjon som bidrar til å sveise miljøet, og øke rekrutteringen.

Lørdag ble turen gjort med Storm’en, men en dårlig vane jeg har lagt meg til, er å glemme fotoapparatet når jeg reiser på tur, så det blir bare et par mobilbilder denne gangen. (også) 

Se også video fra torsdagen her: Video

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *