Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Dato er ikke fastsatt, men det vil bli i starten av februar måned. Kurset arrangeres onsdager mellom kl 17 og 21 med 8 selvstendige moduler (fag) i Oslo Flyklubbs lokaler på Kjeller flyplass.

Kurset koster 4000 kroner (pluss bokpakken til ca 2000 kroner). Studenter får 25 % rabatt på kurset.

Et modulbasert kurs betyr at du kan ta teorien ved å hoppe inn i kurs-rekken når som helst i løpet av våren. Har du en travel hverdag så tar du de modulene som passer din egen reisevirksomhet. De modulene du ikke får deltatt på til våren tar du da i neste runde, dvs. på høsten eller ved ekstra oppsatte moduler dersom det er minst 2 deltagere.

Det beste er å ta modulene etter hverandre slik de er satt opp, for de har en logisk rekkefølge som bygger på hverandres innhold. Eksamen avholdes kl 17 en uke etter hver avsluttet modul, og neste fag påbegynnes da innen kl 18 den kvelden. Deltagerne får hjemmeoppgaver i hvert fag å trene på i ukedagene mellom kurskveldene.

Totalprisen for å få et mikroflybevis vil avhenge av hvor mange flytimer du må ha, men vil komme på mellom 35 og 50 tusen kroner.

For å avgjøre om vi setter i gang et kurs ønsker vi at du som har en interesse for dette gir en tilbakemelding på e-postadressen under. 

Denne tilbakemeldingen må vi ha innen 20 januar 2020.

For påmelding send en e-post til pegusta@online.no

Du kan begynne med skoleflygingen mens du tar teorikurset. Vi har to flotte moderne skolefly av typen WT-9 Dynamic, som vi lærer deg å fly på. Timeprisen for å leie flyet er ft kr 1000, og det blir et tillegg for instruktøren.

Petter A Gustavsen 990 96 045 (Skolesjef)

Bli med og fly!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *