Flyr sportsfly på Kjeller flyplass


Oppstart for kurset er onsdag 1 september 2021

Kurset arrangeres onsdager (unntatt høstferieuken) mellom kl. 17.00 og 21.00 med 8 selvstendige moduler (fag) i Oslo Flyklubbs lokaler på Kjeller flyplass. [kart]

Kurset koster 4000 kroner (pluss bokpakken til ca. 2000 kroner). Studenter får 25 % rabatt på kurset.

Et modulbasert kurs betyr at du kan ta teorien ved å hoppe inn i kurs-rekken når som helst i løpet av høsten. Har du en travel hverdag så tar du de modulene som passer din egen reisevirksomhet. De modulene du ikke får deltatt på til høsten tar du da i neste runde, dvs. på neste høstkurs eller ved ekstra oppsatte moduler dersom det er minst 2 deltagere.

Det beste er å ta modulene etter hverandre slik de er satt opp, for de har en logisk rekkefølge som bygger på hverandres innhold. Eksamen avholdes kl. 17.00 en uke etter hver avsluttet modul, og neste fag påbegynnes da innen kl. 18.00 den samme kvelden. Deltagerne får hjemmeoppgaver i hvert fag å trene på i ukedagene mellom kurskveldene.

Totalprisen for å få et sportsflybevis vil avhenge av hvor mange flytimer du må ha, men vil komme på mellom 35 og 50 tusen kroner.

For å avgjøre om vi setter i gang et kurs ønsker vi at du som har en interesse for dette gir en tilbakemelding på e-postadressen under. Denne tilbakemeldingen må vi ha innen 14 august 2021.

For påmelding send en e-post til skolekjellersportsflyklubb@gmail.com

Du kan begynne med skoleflygingen mens du tar teorikurset. Vi har to flotte moderne skolefly av typen WT-9 Dynamic, som vi lærer deg å fly på. Timeprisen for å leie flyet er ft. Kr. 1000,- og det blir et tillegg for instruktøren.

Petter A Gustavsen 

Skolesjef

One Response to Kjeller sportsflyklubb gjennomfører et modulbasert teorikurs høsten 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *