Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Kjeller Sportsflyklubb er invitert til seksjonsmøte og luftsportsting i Norges Luftsportforbund. Møtet avholdes 15-17 oktober. Vi inviterer medlemmer til å komme med innspill på saker de ønsker skal behandles på møtet.  Kjeller Sportsflyklubb har 3 delegater/stemmer til å representere klubben. Har du saker som du mener er relevante å ta opp på dette møte eller om du ønsker å representere klubben, kan du sende en mail om dette til styret på kjellersportsflyklubb@gmail.com  innen fredag 17. september kl 12:00. Styret vil gjøre en samlet vurdering som sendes videre til administrasjonen i NLF. Styret vil da også vurdere hvem som skal representere klubben under seksjonsmøtet.

Program og informasjon finner du her: https://nlf.no/info/luftsportstinget-og-seksjonsm-tene-2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *