Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

KSK stiller seg bak NLF sine krav til regjeringen om ny flyplass

Rapporten som Samferdselsdepartementet bad konsulentselskapet Oslo Economics om å utarbeide om småvirksomheten i Østlandsområdet ble offentliggjort onsdag 9. januar.
Se https://www.regjeringen.no/contentassets/5c53ee78714a4ca5bac17e355af14dc2/permanent-losning-for-smaflyvirksomhet-i-ostlandsomradet.pdf.

Det ble sammenkalt til et møte i går kveld etter at rapporten var grundig gjennomgått. Deltakerne var representanter fra de tre NLF-klubbene som opererer på Kjeller (Thore Nylund fra Nedre Romerike Flyklubb, Per Welin fra Oslo Flyveklubb og Espen Grønstad fra Kjeller Sportsflyklubb) i tillegg deltok Lars Øyno som leder både referansegruppa for GA-plasser på Østlandet og NLFs anleggskomité.
Fra NLF sentralt deltok Nic Nilsen, Jan Lilleby, Torkell Sætervadet. Det ble utarbeidet et svar som i dag har blitt sendt ut til media og andre interessenter.
Svaret kan dere lese her: http://nlf.no/forbund/nlf-stiller-krav-til-regjeringen-om-ny-flyplass-og-fredning-av-kjeller Det NLF og vi ber om er ny flyplass på Krokstad eller flytt til (utbygget og tilrettelagt for GA) Eggemoen når vei og bane er utbygget.
Frem til dess skal regjeringen se til at vi kan bli på Kjeller. Det er nå viktigere enn noensinne at vi står samlet for å få til en så god løsning som mulig når Kjeller blir utilgjengelig for oss i GA-miljøet.

 

Styret i Kjeller Sportsflyklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *