FLY BOOKING

Her booker du klubbflyet

LN-YKS

Betaling gjør du til konto: 1286.48.50152

6 kommentarer til «FLY BOOKING»

• Arild Vold:

Når jeg trykker på linken LN-YKS » My webb logg » kommer jeg inn på Sandefjord SFK sine fly samt mitt eget seilfly GCY. Hva er nummeret for klubben vår?
    Arild

• Nils Rune Fossum:

Hei,
    Jeg har et ønske om å få bestille en flytime med en av deres instruktører hos dere på Kjeller.
    Det er først og fremst for å se hvordan dette er.
    Tar det lang tid før man kan få time, og hva vil det koste?

Nils Rune Fossum
    Haneborg alle 6
    !472 Fjellhamar

• Petter:

Hei, det er mulig, men først etter påske da våre instruktører ikke er tilgjengelig i påsken.

En time med instruktør vil beløpe seg til ca 1200 kroner.
      Hvilken tid av døgnet/uken passer best for deg

mvh
      P A Gustavsen
      Skolesjef

• Knut Amund Nygård:

Hei,
    Jeg har fått et gavekort for en time hos Kjeller Flyklubb. Dette vil bli en time for en gammel privatflyger som veldig gjerne vil få kjenne hvordan det er å prøve om gamle ferdigheter sitter igjen. Mine første timer hadde jeg på Piper Colt i 1963 med Alf Gunnestad som instruktør, senere ble det Cherokee, Cessna 152, samt Luscombe og Cessna 170 på flottører. Alt i alt ca. 200 timer. Nå er jeg over 80 år, så jeg må vel kunne kalles veteran. Jeg var medlem av Oslo private flyklubb, og «fast inventar» i mange år i Lilløykilen ved Fornebu.
    Jeg tar det ikke som en selvfølge at jeg kan få en time med en instruktør, men håper naturligvis at det kan gjøres et unntak for et uvanlig ønske.
    Knut A. Nygård
    Hiltonveien 4
    1341 Slependen

• Njål:

Hei,

Kven tek eg kontakt med for å booke time ?`

mvh

NJål