Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Kjeller Sportsflyklubb ble stiftet den 16. oktober 2010. Det har i flere år vært ønskelig med en mikroflyklubb på Kjeller. Nå er den her. Det har vært en gledelig stor pågang av mennesker som ønsker å bli medlemmer. Ved årsskifte 2012 – 2013 var vi allerede Norges neste største klubb. Dette gjør oss i stand til etter hvert å kunne tilby våre medlemmer flere fordeler som klubblokaler, teorikurs, skoling, og vårt eget klubbfly. Ønsker du å bli medlem, delta i aktiviteter, eller bidra i styret, ikke nøl med å ta kontakt. Klubben er for og drives av medlemmene. Hvordan denne utvikles videre, er helt opp til medlemmenes ønsker og bidrag.

Teorikurs holdes i våre flotte klubblokaler hver onsdag. Lokalene er lyse og trivelige, med alle fasiliteter, møterom og internettilgang. Det er servering av kaffe- varmdrikker.

Ønsker du å bli medlem, kan du melde deg inn i Norges Luftsportsforbund (NLF). Send oss gjerne en melding på kontaktsiden om du lurer på noe. Medlemskontingenten er kun 300 kroner. Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen.

Bli med og gjør en forskjell!

Kjeller Sportsflyklubb som grasrotmottaker hos Norsk Tipping!

Du kan velge Kjeller Sportsflyklubb som din grasrotmottaker. Det gjør at klubben får 7 prosent* av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til Kjeller Sportsflyklubb. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

http://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Send SMS: «Grasrotandelen 997440714” til 2020 (tjenesten er gratis).

Spiller du ikke selv? Kanskje kjenner du noen som spiller? Dette er en kjempemulighet som kan gjøre en stor forskjell for sportsflyklubben vår!

Her kan du følge med og se hva grasrotandelen kan gjøre for vår klubb!

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=997440714

.

.

10 Responses to Om klubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *