Julebord/sosial samling 2018 – Kjeller Sportsflyklubb

23660043_10154710886527723_611740716_o

Velkommen til juleavslutning og julebord med Kjeller Sportsflyklubb. Dette blir en sosial og litt faglig avslutning av 2018 samt høstens teorikurs.

Vi gjør en oppsummering av 2018, og planene videre utover i 2019.
Litt faglig stoff om våre fly, en film om testflyging gjort med Dynamic på Kjeller.
Vi viser bilder fra turer med klubbens fly. Oppfordring til å fly til nye flyplasser, litt lengre enn til Starmoen og landingsrunder på Rakkestad.
Espen var med i VM i år, en oppsummering med bilder derfra.

Tid og sted: Peppes Pizza på Lillestrøm, onsdag 5. desember klokken 19.00

Ny timepris fra 1.11.2018

Vi har i år dessverre sett en kraftig økning i drivstoffprisen på 91UL. Dette medfører en økt timekostnad på flyene med nesten 50 kroner pr.time.

Klubben er derfor nødt til å gjøre en ny justering av timeprisen på flyene fra 1. november.  Den nye timeprisene er kr. 1000. Andelsrabatten på kr. 200,- beholdes.

All logging av flyging må være ajour den 31. oktober for å unngå å bli belastet etter ny timepris.

Teorikurs for Mikroflygere høsten 2018

BannerKurs

Fra onsdag 5. september og til og med 5. desember avholder Kjeller Sportsflyklubb teorikurs for mikroflygere hver onsdag kveld mellom klokken 17 og 21, med 8 selvstendige moduler (fag). Kurset avholdes i Oslo Flyklubbs lokaler på Kjeller flyplass. Les resten av denne oppføringen »

Sølenstua flyplass midlertidig stengt

Info fra Trysil Flyklubb.

Engerdal kommune melder at Sølenstua flyplass er stengt i oktober og november grunnet militær bruk av plassen.

Teorikurs for Mikroflygere høsten 2018

Det nærmer seg avspark for teorikurset. 5. september braker det løs. Tidligere kursdeltakere som mangler enkelte fag og eksamener er hjertelig velkommen til å avlegge disse nå i høst. Det samme gjelder  alle medlemmer som ønsker en oppfrisking i enkelte fag.
Vel møtt.

Touch and go på Kjeller

På grunn av gjentatte, til dels graverende misbruk av mulighetene til å fly touch and go på Kjeller, har flyplassjefen sett seg nødt til å innskjerpe regelverket for slik trening.
Det vil heretter kun være tillatt med touch and go innenfor det rammeverk som konsesjonen for sivil flydrift på Kjeller tillater. De tilfellene er:

– Solosjekk
– Skolesjekk
– Skill test

I brevet fra flyplassjefen presiseres det at «Stop and go» også blir definert
som T/G ifølge Driftshåndbok for Kjeller flyplass.
Forbudet gjelder fra tirsdag 15.05 2018

Petter Atle Gustavsen
Skolesjef

Nye timepriser fra 12.mai

Som varslet på siste årsmøte har styret etter budsjettering for inneværende år sett seg nødt til å øke prisen med 50 kroner for hver Hobbs time.
Differansen mellom andelseiere og andre vil fortsatt være 200 kroner. De nye prisene blir 750 kroner for andelseiere og 950 kroner for andre.
De som fremdeles har rettighet i form av «Prepaid» følger andelseiernes prisnivå.

Ordningen med Prepaid flytid opphører

Det vil ikke lenger være mulig å betale inn «Prepaid» for å oppnå lavere pris på flygingen. De som ønsker en lavere timepris på flygingen har mulighet til å kjøpe en andel i flyparken. En andel koster 25.000 kroner og gir en rabatt for hver Hobbs time på 200 kroner.
Kjøp av en andel blir fort lønnsom som et resultat av billigere flytid.

Flytryggingsmøte tirsdag 15 mai klokken 18.

Flytryggingsmøte blir avholdt tirsdag 15 mai kl. 1800 i klubbens lokaler på Kjeller.
Det minnes om at mikrofly lisensen ikke er gyldig om du ikke har deltatt på flytryggingsmøte siste 24 mnd.
Husk og ta med flyvetidsboken for signering.

Innkalling og agenda for møtet finner du her: Innkalling til Flysikkerehetsmøte i KSK 2018-1

Årsmøte i Kjeller sportsflyklubb

Årsmøte i Kjeller sportsflyklubb avholdes tirsdag 24. april klokken 18 i klubbens lokaler på Kjeller.

Innkalling og agenda finner du her Innkalling til årsmøte 24042018

Årsberetningen for 2017 finner du her Årsberetning-Kjeller Sportsflyklubb 2017

Resultatregnskap 2017 KSK Resultatregnskap 2017

Balanse 2017 KSK Balanse pr 31.12.2016 og 31.12.2017 ink endring

Valg av styre Valg Årsmøtet 2017 – 24042018

Revisjonsrapport Kjeller Sportsflyklubb for året 2017

Referat fra årsmøte finner du her: Årsmøte referat 2018

Julebord 2017 – Kjeller Sportsflyklubb

Bilde av Kjetil Nordheim @kjetilnordheim
Velkommen til juleavslutning og julebord med Kjeller Sportsflyklubb. Dette blir en sosial og faglig avslutning av 2017. Blant annet får vi besøk at Torkell Sætervadet som kommer med interessante nyheter rundt vektbegrensningene for mikrofly. Vi kommer også med en kort status for 2017 og planene videre utover i 2018.
Dette er kvelden du må få med deg!   Torsdag 14 desember kl 18:00

Les resten av denne oppføringen »