Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

KAS inviterer til et orienteringsmøte tirsdag 20.12 kl 1800 i befalsmessa til FLO/LHK, få dager etter at Luftforsvarets Hovedverksted Kjeller (LHK) den 15.12 markerer omdanning til et statsforetak. Navn på det nye statsforetaket er AIM – Aerospace Industrial Maintenance Norway. Selskapet skilles ut fra Forsvaret for å kunne konkurrere om kontrakter på blant annet det nye kampflyet F-35 og nye redningshelikoptre. Programmet til orienteringsmøtet oppdateres på skjemasiden (for påmelding) – se lenken: Program og Påmeldingsskjema

Det blir enkel servering. Møtet blir holdt i kantina til FLO/LHK. Vi ber derfor om at alle som kommer til orienteringsmøtet fyller ut skjemaet med navn, mobil og epostadresse for registrering hos vakta på Kjeller.

Send din påmelding snarest mulig og senest 20.12 kl 1500.

Vennlig hilsen Kjeller Aero Senter Småflyhavna 2007Kjeller Kjeller Flyplass

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *