Kjeller Sportsflyklubb har startet teorikurs.

Onsdag 17. oktober kl. 18.00 startet Kjeller Sportsflyklubb teorikurs på Kjeller.

Kurset vil gå hver onsdag og er modulbasert. Det vil si at du kan gå hele kurset sammenhengende, et fag per kurskveld med eksamen påfølgende onsdag, eller enkeltvis etter hvert som man finner tid.

KURSPLAN:

Onsdag 17. oktober: Lover og Bestemmelser. Kursmateriell: Mikroflyhåndboken og Lover og Bestemmelser.

Onsdag 24. oktober: Sikkerhet og Airmanship (Flyvett). Kursmateriell: Mikroflyhåndboken og Lover og Bestemmelser

Onsdag 31. oktober: Instrumenter og utstyr. Kursmateriell: Fly og Motorlære

Onsdag 7. november: Navigasjon. Kursmateriell: Navigasjon

Onsdag 14. november: Aerodynamikk. Kursmateriell: Flygeteori PPL

Onsdag 21. november: Motor og Propell. Kursmateriell: Fly og Motorlære

Onsdag 28. november: Meteorologi. Kursmateriell: Meteorologi

Onsdag 5. desember: Teknisk og Vedlikehold. Kursmateriell: Fly og Motorlære

Etter dette vil kursene starte på nytt i samme rekkefølge, med noen onsdagsunntak i forbindelse med Julen. Datoer vil bli lagt ut etter hvert.

Vi vil også oppfordre piloter til å delta på de fag hvor man føler en oppfriskning ville være nyttig, eller ta alle fagene for den saks skyld. Man kan ikke lære for mye;-)

De som mangler lærebøker kan få kjøpt disse på kurset.

For påmelding el. informasjon, ring Dag 95725668 eller send e-post til rogers.holm@gmail.com

Vel møtt!

4 kommentarer til «Kjeller Sportsflyklubb har startet teorikurs.»

• Umit Ebebekir:

Heisann. Jeg ønsker å melde meg inn på dette kurset, men lurer på hvor mange dager det tar og tidsstart på hverdagene??

Umit!

Hei!

Kursene går hver onsdag tilsammen 7 fag, og strater kl 18.00

MVH

• Andrew:

Hei. Jeg er englesk, og norsken min er veldig dårlig. Kan jeg komme å se hvis det er OK for meg, og snakke til noen om det? Kanskje jeg kan lære med engelske bøker? Er det andre i klubben som har dårlig norsk?

Andrew

Hei!

Ja, du er velkommen til å komme for å se hvordan dette går. Du kan ikke bruke engelske bøker, da dette ikke samsvarer med det Norske pensum. Ut i fra dine kommentarer, ser det ut til at du behersker Norsk godt, så det går nok bra.

MVH