Neste teorikurs for mikroflygere starter onsdag 24. september

Onsdag den 24. september starter vi med teorikurs for mikroflygere på Kjeller i klubblokalene til Oslo Flyveklubb. Kurset består av 8 fag som går over 12 kvelder.  Fire av fagene bruker bøker fra PPL-A/LAPL pensum, som selges fra Pilotbutikken. Disse bøkene kan kjøpes til rabatterte priser på kurset hos oss ved at vi tar opp fellesbestillinger. Øvrig materiell er inkludert i kursprisen på 4000 kroner.

Styret Kjeller Sportsflyklubb

Kurs_ksk

3 kommentarer til «Neste teorikurs for mikroflygere starter onsdag 24. september»

• Hej,

Finner teorikursen väldigt intressant men uppkommer några frågor:

– Krävs det några förkunskaper till teorikursen?
    – Är alla teoriböcker på engelska?

Efter fullgjord teorikurs, kan jag då fortsätta med praktiska prov för att få mikroflyglicens?

Med vänlig hälsning,

Yaaser

• Hei Yaaser,
    du trenger ingen forkunnskaper til dette kurset. De 4 kursbøkene vi bruker er på norsk, men det er enkelt å få engelske bøker i disse fagene.

Lover og bestemmelser er på norsk, men der kan vi hjelpe til, for vi bruker det som ligger på web som kursdokumentasjon.

Vi har også laget eget kursdokumentasjon på PowerPoint, men det kan vi oversette til engelsk.

Når du har kommet igang med kurset og fått medlemsskap i nlf.no/mikrofly (Mikroflyseksjonen) kan du begynne med å ta de praktiske flytimene.

Roger Holm

• Nils-Ivar Dyngeland:

hei jeg ønsker å melde meg på kurset.

Mvh.

Nils-Ivar Dyngeland