Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

VIS DIN STØTTE PÅ RULLEBANEN – MØT OPP!
Kjeller Flyhistoriske Kulturpark (KFK) inviterer alle som støtter bevaringen av Kjeller flyplass til folkeaksjon på flyplassen søndag den 25. september kl. 13. Sammen marsjerer vi ut og stiller oss langs kanten av rullebanen, skulder ved skulder.

DET ER NÅ DET GJELDER
Denne høsten skal Lillestrøm kommunes folkevalgte ta stilling til hvorvidt framtidas Kjeller er med eller uten flystripe og fly i lufta. Kjellers framtid avgjøres den 9. november. Samtidig er Riksantikvarens mulige fredning av flyplassen fortsatt under arbeid.

LANDETS ELDSTE FLYPLASS
Kjeller er en av verdens eldste flyplasser i fortsatt operativ drift. Når Forsvarets behov for flystripa opphører i 2026 er det viktig at det settes av arealer for å forvalte den unike historien som flyplassen representerer. For at det skal skje må politikerne se det store engasjementet!

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Arrangementet starter med en kort appell, og er planlagt at skal vare i en drøy time. Ikke kom senere enn kl. 13, men kom heller tidligere. Inngang er via den sivile Småflyhavna. Dessverre er store deler av Storgata stengt, men vi skilter veien rundt for de som kommer gående. Ta gjerne med sykkelen din. For de som kommer med bil kan man parkere gratis hos Forsvaret (adresse: Forsvarsmateriell, Kjeller flyplass).Vi krysser fingrene for været, men det blir uansett gjennomføring. Ta med deg barna, foreldrene, besteforeldrene, bestevenner, uvenner, tanter, nevøer, onkler, nieser og naboer. For å stå skulder ved skulder rundt hele rullebanen trenger vi minst 2.500 mennesker. Det klarer vi!

Her er link til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/886554935658291?ref=newsfeed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *