Bilder fra Fly-in 30. april

 

Tobias Veland har sendt oss noen fine bilder fra Fly-in’et 30 april.

2 kommentarer til «Bilder fra Fly-in 30. april»

  • Flotte bilder fra et aktivt miljø. Ønsker deg all mulig medgang i det viktige arbeidet med å skape et levende miljø. Hilsen Jonn Bekkevold KFF.

    • Jennifer Chisholm-Høibråten:

      Helt enig med Jonn Bekkevold! Et flott initiativ og det var veldig spennende å se alle de ulike maskinene fra denne klassen av fly som kom til Kjeller den dagen! Håper at det blir flere slike fly-ins og at det blir mulig å ta flysertifikat på Kjeller også på mikrofly noen gang i fremtiden, kanskje. Det virkelig finnes masse av ulike spennende flytyper på Kjeller, alt fra doningene fra flygnings fødsel til «the latest thing». Keep up the good work! Hilsen Jennifer C. Chisholm-Høibråten, KFF.

Legg igjen en kommentar

Bildefremvisning
Bruker