Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

 

Klubben vil kjøre to kvelder hvor det er mulighet for deg som mangler eller må ta opp igjen en eller flere eksamener.

Tidspunkt for dette blir torsdag 14 mars 2019 og tirsdag 19 mars 2019. Begge kveldene kl 1800 til kl 2000. Det er viktig at du møter opp i god tid før kl 1800. For deg som har progresjonshefte er det absolutt en fordel å ta med dette slik at vi kan kvittere for gjennomført eksamen. For å få en oversikt over hvem som kommer og hvilke eksamener du ønsker å ta, sender du en e-post til pegusta@online.no hvor du skriver hvilken dag du møter opp og hvilken eksamen du ønsker å ta.
Detter foregår i klubblokalene til Oslo flyveklubb.

 

Petter Atle Gustavsen
pegusta@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *