Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

I forbindelse med oppstart av høstens teorikurs onsdag 4. september 2019, ønsker Kjeller Sportsflyklubb å invitere deg til informasjonskveld!

TAKK FOR EN FIN DAG!
Vi hadde torsdag kveld en hyggelig Åpen Dag på Kjeller flyplass med interesserte som hadde lyst til å lære å fly. Etter en introduksjon om mikroflyging ble det åtte flyturer i Oslo-området for å demonstrere hvordan det er å fly et småfly selv. Da de takset inn etter landing og åpnet canopyen var det bare brede smil å se. Teorikurset starter i Kjeller Sportsflyklubb den 4. september, og vil gå til midten av desember. Skoleflygingen kan foregå parallelt i samme periode, og flere bør være ferdig utdannet til neste flysesong i 2020.

Takk til alle som kom og alle som bidro til denne fine dagen!
Mvh Arrangement komiteen

Prøv heftet «Praktisk flyging» – Les mer her>>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *