Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Norgesmesterskapet i mikroflyging 2019 ble avholdt på Jæren 29 juni. Totalt var det 12 startende lag og med dette et godkjent NM. Øvelsen bestod først i en navigasjons øvelse på tid og med gjenkjenning av bilder og så en landskonkurransene.

Kjeller Sportsflyklubb stilte med et lag, pilot Espen Grønstad og navigatør Frank Olaf Sem-Jacobsen. Det gikk over all forventning og teamet fikk en samlet 3. plass. Dette var kun 203 poeng fra førsteplassen som ble tatt av tidligere verdensmester Per Høland og Håkon Fosso som fikk 250 poeng. På andre plass kom Gudbrand Thomlevold og Tore Sandal med 418 poeng. Espen og Frank Olaf fikk 453 poeng, mens 4. plassen fikk 1224 poeng)

Her finner du resultatene (pdf)

Neste lokale konkurranse blir på Starmoen under Luftsportsuka!
Bli med og meld deg på
her>>

NM i mikroflyging 2019

Her er flyturen fra Kjeller til Stord:


Reisen til NM dag 2 – Stor til Høyland

BLI MED OG FLY!

Flere filmer kommer…


One Response to Det ble 3. plass i NM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *