Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Det merkes at det blir vanskeligere å få gode dager å fly på. Været må vi bare ta som det kommer. Styret har også i år valgt å ha en bakkeperiode på flyene når det ble tegnet forsikring. Denne er basert på tidligere års erfaring med hvor mye flyene er blitt benyttet, og disse datoene nærmer seg.
LN-YKS har en bakkeperiode fra 1.11.19 tom 29.2.20. Er operativ fra 1.3.20
LN-YJY har en bakkeperiode fra 1.12.19 tom 31.1.20. Er operativ fra 1.2.20

YJY står i hangaren og er tilkoblet strøm for motorvarmer og varmeovn i cocpit. Koble til kabel for varmeovn og motorvarmer etter endt flyging. Bruksanvisning for å slå på motorvarmeren finner du her.


One Response to Vinteren nærmer seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *