Flyr sportsfly på Kjeller flyplass

Gratis førstehjelpskurs, 10 februar 2020, 1800 til 2130. Det kan skje deg!

Kjeller sportsflyklubb sammen med Tom Brien fra NLF vil arrangere førstehjelpskurs og dette er gratis for alle medlemmer. «Det skjer ikke oss»» er ofte noe vi tenker, men dessverre er det slik at vi aldri vet når, hvor eller hvem som virkelig vil kunne ha behov for førstehjelp. Det er et ønske fra oss i samarbeid med NLF at klubben gjennomfører et slik kurs.

NLF sin aktivitetskonsulent Tom Brien stiller opp mandag 10 februar 2020, fra kl 1800 til kl 2130. Kurset vil foregå i Oslo flyveklubb sine lokaler.

Tom er utdannet ambulansearbeider og har lang fartstid i luftsporten, slik at han kan relatere dette til våre aktiviteter. Benytt muligheten til oppfrisking av dine kunnskaper om førstehjelp, dette har vi alle behov for.

Petter Atle Gustavsen

One Response to Førstehjelpskurs i dag kl 18:00!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *